Restoran konoba Bulin Danilo

Bulin natpis 2

Restoran Bulin prvi put otvara vrata 1993. godine, kao malena gostiona u mjestu Danilo udaljenom od Šibenika 15 km. Početak rada u vrijeme rata bio je jako težak. 

U restoranu su se održavala brojna natjecanja u briškuli i trešetama. Na turnirima u balotama sudjelovao je veliki broj ekipa. 

Prvo malo vjenčanje od 50-tak ljudi 1995. godine stvorilo je ideju i san o velikoj svečanoj sali za vjenčanja. Tada na području Šibenika nije postojala ni jedna privatna sala koja može organizirati vjenčanje do 200 uzvanika. 

Izgradnja restorana odvijala se u nekoliko etapa. Cilj je bio stvoriti prostor ugodnog ambijenta, vrhunske usluge i nadasve dobrog jelovnika (janjetina bez premca i rižoto vrhunskog okusa). Rezultat svega nabrojenog je bio taj da u restoran Bulin i dan danas mladenci žurno dolaze po svoje termine.

Mnoge poznate osobe domaće scene bili su gosti u restoranu Bulin - Mladen Grdović, Vinko Coce, Jole, Tomislav Bralić i klapa Intrade, grupa Viva i mnogi drugi.

Godine 2011. restoran Bulin mijenja kompletan interijer koji prvenstveno ima cilj prilagoditi se za svačije vjenčanje. Danas odiše jednostavnošću, elegancijom, profinjenošću, sa zidovima obloženim srebrnim tapetima, srebrno bijelim zavjesama, rasvjetom u bojama.....

Dio restorana je konoba u dalmatinskom stilu gdje se uzvanicima organiziraju razne prigode - sakramenti krštenja, pričesti, krizme, rođendani, razne godišnjice itd. Danas je kapacitet restorana veći i može primiti do 300 uzvanika.
 Bulin usluge Danilo © Perla d.o.o. 2012-2018